BURGER BAKKERIJ

BURGER BAKKERIJ Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2231 beoordelingen
13 aug 2019 om 21:38 Verschillende items mistten op beide burgers (waarvoor wel betaald was). En de burgers zelf waren ook niet heel bijzonder, erg droog Frietjes waren erg zout. 1 pluspunt: bezorging was snel
12 aug 2019 om 21:46 Alleen de verkeerde mayo geleverd, dat is net jammer als je brander mayo wil! Maar verder goed spul en top bezorging
12 aug 2019 om 21:32 Bezorging was vrij vlot, hoeveelheid was goed. Burger was prima, maar 4,50 voor een bakje half rauwe friet met een plakje kaas en wat jalapeƱo pepertjes was echt een tegenvaller
8 aug 2019 om 23:53 Deze keer ronduit slecht. Burgers koud en nog bijna helemaal rauw. Een par jaar geleden nog de beste burgers van de stad. Helaas is het niveau van het eten fors achteruit gegaan.
7 aug 2019 om 7:55 Bestelling was een burger met een bijna 4 euro duurdere vega burger. Ik kreeg een andere burger hierop. Side dish was veggie wedges. Ik kreeg alleen aardappelen zonder de gebakken groente. In mijn vorige bestelling was wel alles in orde.
4 aug 2019 om 17:23 Eerder was het altijd lang wachten op goed eten. Nu was het snel bezorgd maar de kwaliteit een stuk minder. Niet alle sausjes zaten erbij en de aanpassingen niet op de burger. Jammer!
30 jul 2019 om 12:47 Chicken burger is not a burger but piece of chicken breast. After calling them I got a new beef burger which unfortunately was with gluten but I did ask for f***ing non gluten. You can kill people with allergies!!! Not going to order here anymore!!!
29 jul 2019 om 19:38 Terrible, verschrikkelijk, orrendo!
23 jul 2019 om 20:51 Potatoe wedges waren net gekookte aardappelen, 2 sausjes naar keuze was maar 1 sausje. Extra garnituur op de burger was er niet ondanks dat dit wel in rekening is gebracht. Burger was wel lekker en bezorging was vlot maar de helft mistte.
13 jul 2019 om 19:42 Fantastische kwaliteit, lekkere verse producten. Snelle bezorging en een verbeterd menu. 10/10
3 jul 2019 om 23:14 Heerlijk gegeten.
2 jul 2019 om 7:46 Na een kritische noot te hebben gegeven afgelopen week op Google reviews, ontving ik een nette en eerlijke reactie. Week later weer besteld en ditmaal genoten van een prima burger (helaas wel behoorlijk doorbakken) en een prima salade er bij.